Tilbage til OM OS

Om Als Bogbinderi

Firmaet består af et moderne produktionsapparat, der gør produktionen til et effektivt højkvalitets bogbinderi.

Vi tror fokus på kvaliteten og den faglige ekspertise hænger uadskilleligt sammen, når der produceres højkvalitets hardcoverbøger, hver eneste proces bliver helt enkelt kontrolleret til kundens tilfredshed og vores faglige stolthed.

Vi er ikke et stort industribogbinderi, hvor der skal produceres flest mulige bøger på kortest mulig tid, derimod ligger vi vægt på kvalitet i små oplag indtil 500 bøger til priser der nemt matcher markedets billigste, vores maskinpark består af nyere maskiner til helbindsbøger og ældre maskiner til det særlige manuelle håndbogbinding.

Hos os er der ikke så mange hemmeligheder, det drejer sig om kvalitet og løsninger til fair priser, der er økonomisk ingen investorer, banker eller andre indblandet,  vi har arbejdsro til at skabe et fremtidens bogbinderi for Danmark som ligger mellem industri- og et håndbogbinderi og som er tilpasset det digitale marked – vi ønsker at tilbyde tryk/bogbinding indtil 500 bøger på Dansk jord i god kvalitet med dansk arbejdskraft og ser fuldkommen bort fra hvad tilbydes og produceres i udlandet, for os er det vigtig at skabe en Dansk virksomhed med Dansk arbejdskraft.

Vi tilbyder alle former for indbindinger. Vort produktions-apparat er designet til i højeste kvalitet at levere kvalitetsbogbind i små oplag.

Als Bogbinderi har bevaret det gamle håndværk, hvor du kan få lavet hånd-bogbind. Der indbindes i skind, læder og mange andre materialer, og der syes stadig med nål og tråd, limes, laves dekorationer, som for mere end 100 år siden.

Als Bogbinderi har overtaget en del udstyr gennem de senere år fra firmaer, der er ophørt af forskellige grunde.

Thomas Jensen & Søn & Hardcover.dk, Hjørring                                                        Firmaet der gennem flere generationer drev et stort bogbinderi i Hjørring gennem 90 år og et meget kendt bogbinderi der havde over 50 ansatte. Vi har fået en del udstyr til bla. hardcoverproduktion og mange hjælpemidler.

Jacob Hansens Bogbinderi, Als                                                                                            Har i mere end 50 år indbundet bøger for kunder i Sønderjylland. Oprindelig startede Jacob Hansen sin bogbindervirksomhed efter bogbinder Møller fra Elstrup på Als.

Kruse har leveret limbinder anlæg til efterbehandling af paperback produktion

Boghåndværkeren v/ Børge Eliasen i Odense har drevet virksomhed i mange årtier med traditionel bogbinding for private og virksomheder

Ahrenkiel Bogbinderi A/S, der siden 1924 i København har lavet håndindbundne bøger og tidsskrifter for Det kgl. Bibliotek og institutioner. Bogbinderiet på Nørrebro måtte opgive produktionen og gik konkurs sammen med Lunøe tryk, Als Bogbinderi har overtaget maskiner og udstyr

Køge Bogbinderi, hvorfra vi har nogle maskiner til bl.a. varmepræg på bøger og tryk på satinbånd samt servietter.

Lone Lindorff fra Valby er en kendt kunstner, der lavede papir til kunstværker, som ofte blev udstillet i udlandet.

Der opkøbt professionelt udstyr til hurtig fremstilling af helbindsbøger,  Tyske og Schweiziske maskiner anvendes i fremstillingen af nye bøger.

Opkøbet og overtagelse af udstyr gør det muligt for os at bevare det traditionsrige håndværk i Danmark og samtidig have en moderne produktion.

Vi er 100% dansk ejet og alt produktion foregår i Sønderjylland på Als.