Tilbage til HVAD VI TILBYDER

Hvad koster hardcover bogbinding

Når du har dine ark trykt/printet skal du vælge mellem softcover og hardcover, vælger man sidstnævnte er man sikker på få en kvalitetsbog.

Der findes mange tusinde artikler til bogbinding, i bund og grund handler priserne om kundes valg af materialer og hvordan bogen efterfølgende skal bruges.

Nogle ønsker høj komfort og alt det luksus der er tænkelig, andre er fint tilfreds med en funktionel stærk bog der bruges til hverdagen, det skal være billigst og alligevel slidstærkt….sådan er det med alle bøger!

Den solide bog:

En god indbinding er ark/fil der limes ind på begge sider af hvert ark, plus ryglimning der overklæbes med gaze og dobbeltoverklæbning, vi anbefaler denne indbinding.

Sådan en bog er noget af det mest solide der findes, bindet kan eventuelt være et ensfarvede bookkram med et guldtryk eller læder.

Denne indbindingstype i bookkram er foruden at være solid og et popuplært valg og koster ikke det store at lave.

Samme indbindingsmetode er særdeles velegnet til bøger med trykt hardcover, hvor blot man skal beregne en lidt højere pris på grund af trykket på hardcoveret skal kacheres (lamineres)

PUR binding

Anvender du eller ønsker du bestrøget papir skal du vælge PUR binding.

Forsatspapiret

Man kan vælge creme- eller hvid forsats som standard, man er du kreativ har vi mange andre farver forsatspapir, sort, rød, grøn osv, men der er mere endnu der findes nemlig et stort antal special forsats som er dekoreret i forskellige mønstre – florentiner papir til friblad er også en mulighed.

 

Hardcoveret og dets beklædning

Man kan vælge et slidstærkt hardcover i Engelsk Bookkram, kunstskind, flere typer læder, gedeskind, velour og meget andet …..kvaliteten bestemmer prisen

Syntes man et bind med ryg og hjørner ser bedre ud end en bog indbundet som helbind i samme materiale, er det også et forhold der har indflydelse på prisen.

Dekorationspapiret mellem ryg og hjørner findes i rigtig mange og flotte designs og varianter…

De viste indbindingstyper er velegnet til slægts-, manualer, tidsskrifter, præsentationer og meget mere….

Snyd ikke dig selv for rådgivning og tips der er helt GRATIS!

Fatal error: Uncaught TypeError: fwrite(): supplied resource is not a valid stream resource in /customers/8/5/9/als-bogbinderi.dk/httpd.www/wp-content/plugins/backup-wp/classes/Sns_Error_Handler.php:83 Stack trace: #0 /customers/8/5/9/als-bogbinderi.dk/httpd.www/wp-content/plugins/backup-wp/classes/Sns_Error_Handler.php(83): fwrite(Resource id #484, '[2024-05-19 04:...') #1 /customers/8/5/9/als-bogbinderi.dk/httpd.www/wp-content/plugins/backup-wp/classes/Sns_Error_Handler.php(74): Sns_Error_Handler::log_error('[2024-05-19 04:...') #2 /customers/8/5/9/als-bogbinderi.dk/httpd.www/wp-content/plugins/backup-wp/classes/Sns_Error_Handler.php(24): Sns_Error_Handler::app_error_handler(2, 'Trying to acces...', '/customers/8/5/...', 24) #3 [internal function]: Sns_Error_Handler::fatal_error_handler() #4 {main} thrown in /customers/8/5/9/als-bogbinderi.dk/httpd.www/wp-content/plugins/backup-wp/classes/Sns_Error_Handler.php on line 83